Tuesday, September 30, 2014

2014: Rezeki baru





Hari ni diberi kekuatan untuk menulis..dah lama sangat rasanya kemalasan melanda..huhu..tu pun sebab ada cerita baru..cerita rezeki yang seterusnya.. :) Alhamdulillah..rezeki tak dijangka (2 bulan baru sedar :p)..dan sekarang dah pun nak masuk 5 bulan..moga sentiasa sihat, kuat, sempurna dan dilindungi..amin.. :)

Awal-awal peknen..memang mencabar..maklumla start bulan puasa..haru la jugak bila perut tak leh lapar..dan ibu kecundang jugak sehari..hehe..lepas raya..semua ok..macam kakak ngan abang..alahan biasa-biasa aje..cuma perut macam cepat je besar walaupun makan macam biasa..tak payah ada bekal macam zaman si hariz..ala-ala zaman si nasyua..pompuan la kot..huhu..tapi ibu ngan abah tak kisah pun..pompuan ker..laki ker..asal semua ok.. :)

Buku merah..macam biasa mesti sticker hijau..tapi kali ni bukan sebab hb..tp kencing kotor la pulak..huhu..tu la kalo kurang minum air putih..lepas ni kena sentiasa alert pasal benda ni..minum air putih banyak..amal air barli jugak.. :) dan kali ni ibu try shaklee nyer vitamin..alhamdulillah..setakat ni ok..hb ok..letih pun kurang (dah tua-tua ni cepat semput :p)..cuma banyak sangat pil nak kena telan..haru sungguh..huhu..demi anak ibu..lalukan aje la.. :)

hijau lagi..hehe

Untuk kak wa dan abang ayish..terima kasih teman ibu..sabar jela time ibu tak larat..time ibu moody yek..setahun dah bertapak kat kemaman sejak ibu start keje balik..moga kamu dua orang ni sentiasa dilindungi, sihat, kuat dan happy sokmo..doa moga abah lak cepat-cepat mai duduk dengan kite kat sini..insyaAllah.. :)

 Thanks maknjang bg adiah..nanti kiteorang masak kat maknjang yek.. :)







1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment